Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op deze website, het elektronisch berichtenverkeer binnen deze website en alle overige uitingen op internet van Hanssen Frenken Advocaten.

Deze website en alle overige uitingen zijn zuiver algemeen en informatief van aard en bevatten geen juridische adviezen. Hanssen Frenken Advocaten garandeert niet dat de openbaar gemaakte informatie volledig, juist en bijgewerkt is. Noch garandeert zij de geschiktheid ervan voor specifieke doeleinden. Aan de inhoud van deze website en overige uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Hoewel de nodige maatregelen zijn getroffen, kan Hanssen Frenken Advocaten niet garanderen dat de op deze website en overige uitingen geplaatste informatie ongewijzigd en vrij van virussen is. Bij twijfel het advies om navraag te doen, zich van de afwezigheid van virussen te vergewissen en zich ervan bewust te zijn dat uw elektronisch verstuurde berichten mogelijk niet direct en/of in goede orde worden ontvangen.

Hanssen Frenken Advocaten is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website en overige uitingen.

Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website en overige uitingen en de inhoud (alle informatie, teksten, afbeeldingen, logo’s en foto’s etc.) en de lay-out daarvan rusten bij Hanssen Frenken Advocaten en/of haar licentiegevers. Het is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hanssen Frenken Advocaten niet toegestaan om de inhoud van deze website te gebruiken, te kopiëren, met derden te delen of openbaar te maken.

We kijken er naar uit om voor u te werken

Hanssen Frenken Advocaten

Gedreven, gepassioneerd en ervaren

Contact

Hanssen Frenken Advocaten
Laan de Wijze 20
5835 DS Beugen (Boxmeer)

Postbus 11
5830 AA Boxmeer

Mr Ivo Hanssen   06 - 302 60 259 
Mr Emma Frenken  06 - 218 83 157
E-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fax +31 (0)485 57 58 69  
 

© 2020 Hanssen Frenken Advocaten. Alle rechten voorbehouden